Diari La Veu del País Valencià
Gran nit de germanor per la llengua al Micalet, celebrant els 40 anys de La Bressola

RedactaVeu / València.

Els parlaments inicials amb la presentació de Tonetxo Pardiñas, president del Micalet, Vicent Maurí, Enllaçats per la Llengua, Toni Gisbert, d’Acció Cultural PV, Vicent Moreno, d’Escola Valenciana i el president dels Amics de la Bressola, Aleix Andreu, van donar inici a una gran nit de germanor per la llengua aprofitant l’avinentesa de l’efemèride que no era una altra que commemorar els 40 anys de La Bressola.

Escola Valenciana manté una estreta relació amb La Bressola ja que just la setmana passada eren a Perpinyà participant a la Bressolada.

Aleix Andreu, president d’Amics de La Bressola, va dir que estaven “immensament agraïts i contents de l’acollida a València. Una nit que no oblidarem al Teatre Micalet”.

Feliu Ventura i Xavier Sarrià van ser les veus valencianes al concert. Ambdós músics han participat als projectes musicals dels Amics de La Bressola. També va sentir-se la veu d’Anna Roig que cantava per primera vegada a València. El lligam de tot el concert el van fer Marc Serrats i Carles Belda amb les bases del DJ nord-català Raph Dumas.

Als reconeixements a la Bressola també s’hi van afegir els membres de la penya valenciana de la USAP que van obsequiar el president dels Amics amb un socarrat.

Comparteix

Icona de pantalla completa