Diari La Veu del País Valencià
Puigdemont sorprén tocant en directe amb Sopa de Cabra. Vídeo

RedactaVeu / Barcelona.

Aquest divendres, el programa de ràdio Versió RAC1 ha celebrat l’edició 4000 al Teatre Coliseum i, entre d’altres personalitats, han entrevistat el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, que ha sorprès el públic assistent interpretant amb la guitarra la cançó Camins amb Sopa de Cabra.
El presentador, Toni Clapés, li ha preguntat a Puigdemont sí és cert que de jove tocava en un grup, a la qual cosa el president ha respost amb humilitat que eren joves i que “és molt generós dir això de tocar”. En tan bon punt, el presentador li ha demanat si s’avindria a interpretar alguna cosa i el públic del teatre ha començat a cridar per tal d’animar a Puigdemont, que finalment ha accedit a tocar Camins.
>
A Twitter ha estat molt comentada la intervenció del president amb els Sopa de Cabra, podeu seguir alguns de comentaris al següent enllaç. A més, el president, a través del seu perfil de Twitter, ha agraït als Sopa de Cabra “la seua generositat” i, al Versió RAC1, i acaba dient que “Els vells rockers mai no moren… però ens rovellem)”.

Comparteix

Icona de pantalla completa