Diari La Veu del País Valencià
Fiscalia obri diligències penals contra Cañizares per atacar gais i feministes

Xavier Pérez / València.

S’asseurà el cardenal-arquebisbe de València en la banqueta dels acusats? Encara és prompte per a saber-ho, però la denúncia interposada per Lambda amb el suport d’altres 55 associacions ha donat ja els seus primers passos.

Fonts de la Fiscalia Provincial de València han confirmat a La Veu que el Ministeri públic ha obert diligències d’investigació penal, per delicte d’odi, contra el purpurat cardenal Antonio Cañizares, després de les denúncies que van presentar diversos col·lectius LGTBI i feministes per les seues polèmiques declaracions sobre l’“imperi gai i la ideologia de gènere”.

La Fiscalia té ara un termini de sis mesos per estudiar el cas i pronunciar-se si hi ha delicte o no contra el cardenal.

Cal recordar, tal com va publicar La Veu, que el cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, va defensar a València el “bé preciós de la família cristiana”, al mateix temps que va lamentar que, en els últims anys, “he assistit a una important escalada contra la família per part de dirigents polítics ajudats per altres poders com l’’imperi gai’ i certes ideologies feministes”.

Després el purpurat va rectificar les seues paraules davant l’escàndol provocat als col·lectius i a la societat valenciana en general.

Comparteix

Icona de pantalla completa