Diari La Veu del País Valencià
Detingut el presumpte autor de l’incendi de Bolbait
RedactaVeu / EP / Bolbait

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un jove d’uns 25 anys, veí de Bolbait, com a presumpte autor de l’incendi, declarat dimecres, en la localitat valenciana de Bolbait i que ha afectat, de moment, 7 termes municipals de les comarques de la Canal de Navarrés –Bolbait, Anna i Xella- i de la Ribera Alta -Sumacàrcer, Estubeny, Sellent i Cotes-.

Segons han informat fonts de la Delegació del Govern, el foc ha sigut, suposadament, provocat i, en aquests moments, s’investiga si l’origen va ser una crema de restolls o d’un canyar. El detingut es troba en dependències de la Guàrdia Civil per a ser interrogat, segons les mateixes fonts.

En les tasques d’extinció del foc, a més de brigades de la Diputació i de mitjans de la Generalitat, participa, des d’aquest dimecres a la nit, la Unitat Militar d’Emergències.

“S’han desplegat 229 efectius de l’UME, 64 vehicles, entre ells 13 autobombes i tres nodrisses, així com un helicòpter. També està actuant la Guàrdia Civil i membres de protecció civil”, segons el delegat del Govern en funcions, Juan Carlos Moragues, que ha visitat el Lloc de Comandament Avançat, situat al municipi d’Anna, on ha destacat la “bona coordinació” entre totes les administracions públiques, ja que estan “totes les brigades de les tres administracions públiques treballant, braç a braç, per a sufocar l’incendi”.

Comparteix

Icona de pantalla completa