Diari La Veu del País Valencià
Sánchez, a València, deixa un recadet a Pablo Iglesias

EP / València.

El candidat dels socialistes a la Presidència del Govern, Pedro Sánchez, ha reivindicat, aquest dissabte a València, “el poder del vot” i ha avisat que només “un PSOE fort” farà que els que van rebutjar la seua investidura, el passat mes de març, hagen de dir que sí després del 26 de juny.

“El socialisme no és resignació, és lluita, i ho anem a demostrar omplint de punys i roses les urnes, el pròxim 26 de juny”, ha proclamat el secretari general del PSOE davant dels 4.000 militants i simpatitzants que han participat en la Festa de la Rosa, organitzada pels socialistes valencians, en el míting més multitudinari del partit en el que va de campanya.

“Està molt a prop el punt final del govern de Rajoy, està molt a prop”, ha defensat Sánchez, que, dit açò, ha subratllat que “només un PSOE fort, un PSOE guanyador”, que siga “la primera força política, de nou, com el 82 i el 2004”, aconseguirà que “aquells que van dir no a la seua investidura”, ara “diguen sí”.

Com en la campanya de desembre, Sánchez ha tingut, a València, una rebuda molt calorosa, en l’acte més multitudinari de l’actual campanya, en el qual ha estat el president de la Generalitat, Ximo Puig. Tots dos han exhibit unitat i s’han intercanviat elogis: el valencià ha defensat que Sánchez és “l’únic candidat que s’ha compromès” amb la seua Comunitat i aquest l’ha definit com un “gran company”.

Comparteix

Icona de pantalla completa