Diari La Veu del País Valencià
Ramón Cardo i Eva Romero obrin el Gothejazz amb l’intimisme de Billie Holiday

RedactaVeu / Godella.

Aquest dijous 23 de juny la Villa Eugenia de Godella (l’Horta Nord) torna a omplir-se de jazz amb la quarta edició del Gothejazz. Eva Romero amb el Ramón Cardo trio proposen “un concert íntim, on el públic podrà escoltar un repàs a les cançons més representatives de la cantant nord-americana Billie Holiday i algunes no tan conegudes”, és per això que aquest serà l’únic concert dels que conformen la programació del Gothejazz que s’hi farà a l’interior. En aquest sentit, el mateix saxofonista de Godella descrivia que “en un recinte com Villa Eugenia es conserva millor la màgia d’aquesta música concreta, tot i que potser és una llàstima que no puga entrar tothom que vulga per tema d’aforament”.

>

La proposta de divendres serà la del saxo tenor Enric Peidro Swingtet amb el seu estil ‘outsider’ i la forta influència del swing. Divendres torna la veu carismàtica i personal amb Sylvia Howard, mentre que el colofó final el posarà la Big band Casino Musical de Godella.

>

Tots els concerts són a les 22h, excepte el de diumenge que serà a les 20h. Les entrades encara es poden comprar a la pàgina: agenda godella i al Centre Cultural Xicranda.

Comparteix

Icona de pantalla completa