Diari La Veu del País Valencià
Mata: ‘Els valencians hauríem de retornar Montoro com a mercaderia defectuosa’
RedactaVeu / València

“El que deuríem de fer tots els valencians és agafar Montoro i retornar-lo a la frontera com si es tractara d’una mercaderia defectuosa”, ha afirmat el portaveu del grup socialista en les Corts, Manolo Mata, qui ha denunciat, a més, que el ministre d’Hisenda, durant la seua visita a la ciutat de València, “ha anunciat hui, en un acte de partit, que demà arribaran 91 milions del FLA, després d’haver-se negat, durant dies, a pagar la bestreta de 450 milions que li correspon a la Comunitat i que habitualment el Govern central sempre abonava per aquestes dates”.

Segons Mata, “el PP ha jugat de forma partidista amb els diners de tots els espanyols per intentar asfixiar al govern progressista de Ximo Puig, però el problema és que a qui ofega és als empresaris que no cobren les seues factures, als dependents que no podran cobrar les seues ajudes i a tots els valencians”, ha assegurat el dirigent socialista.

Davant l’anunci realitzat per Montoro, en un acte de partit amb el PP, que aquest dijous arribaran al País Valencià diners procedents del FLA, Manolo Mata ha assegurat: “Queda confirmat que el comportament del ministre d’Hisenda és com el d’un senyor feudal que ens asfixia i ens dóna oxigen només quan li ve de gust”.

El portaveu socialista ha incidit que “el més insultant” és que aquest comportament en campanya electoral “ens recorda als pitjors anys del segle passat, en els quals els cacics compraven voluntats”. Mata ha incidit que, “per sort, aquesta terra ja no es vendrà ni s’agenollarà més davant les cacicades del PP”.

Finalment, Manolo Mata ha recordat que Montoro “s’està reunint amb els mateixos empresaris als quals està arruïnant” i l’ha instat al fet que els diga, “amb la mateixa claredat amb la qual li ho diu a Ximo Puig i a Vicent Soler, que es nega a pagar-los”.

Comparteix

Icona de pantalla completa