Diari La Veu del País Valencià
The Walking Dead es trasllada a Alcoi

ARAMULTIMÈDIA / Alcoi.

El fenomen dels jocs reals ha arribat a Alcoi. Survival Zombies tracta de simular un esdeveniment de supervivència amb els zombis. Uns zombis que arribaran des de tots els punts de l’Estat espanyol per a sobreviure durant 8 hores (des de les 23 fins a les 7 h) el 23 de juliol. L’objectiu del joc, com ha explicat la directora comercial Esther Viana, és “que els zombis no t’agarren en aquesta història apocalíptica”. Poden participar xiquets des dels 10 anys. Des dels 10 anys fins als 16, han d’estar acompanyats d’un adult i, dels 16 als 18 anys, necessiten autorització (enllaç sota la fotografia). Les entrades es poden aconseguir en punts físics a Manhattan Còmics i a Gobelet. També es poden comprar per internet a wrg.entradium.com

Jaime Sabater, guionista de tots els jocs de WRG, ha comentat que “el més important és que els participants es claven i senten la situació”. Aquest tipus de jocs han tingut èxit gràcies, en part, a sèries televisives com The Walking Dead. Des de l’empresa WRG, recomanen portar roba clara, que es puga trencar i calçat còmode per a aguantar les 8 hores.

A banda de fomentar l’oci alternatiu i sa, la regidora de Joventut, Maria Baca, ha destacat que aquesta activitat es coordina conjuntament amb “les regidories de comerç i consum” amb la finalitat que tots isquen beneficiats. El dilluns 27 de juny, s’organitzarà una mesa de Turisme per a intentar que el sector turístic traga profit de l’activitat.

S’espera que arriben participants de tot l’estat espanyol, ja que l’empresa WRG dóna la possibilitat d’un pack de transport més la participació en l’esdeveniment des de Madrid, Barcelona o València. Com que l’activitat es desenvolupa durant la matinada, no perjudicarà seriosament el trànsit del centre, tot i que s’hauran de tallar alguns carrers, coordinats amb Protecció Civil i la Policia Local.

Comparteix

Icona de pantalla completa