Diari La Veu del País Valencià
Puig diu que el resultat del PSOE és ‘manifestament insuficient’

EP / València.

El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha subratllat aquest diumenge que el resultat que ha aconseguit el PSOE és “manifestament insuficient” i ha posat l’accent que “la batalla de la por ha guanyat”.

Al País Valencià, el PSOE ha quedat en tercera posició, amb sis diputats, superat pel PP, que n’ha obtingut 13, i Compromís-Podem-EUPV ‘A la Valenciana’, amb nou parlamentaris.

“Els resultats no ens agraden, són manifestament insuficients”, perquè “ens hem presentat per a guanyar les eleccions”, ha destacat. Al seu parer, “la batalla de la por ha guanyat” i, així mateix, considera que el recent resultat del ‘Brexit’ ha fet que alguns electors “hagen apostat pel que creuen que dóna seguretat”. No obstant açò, ha subratllat que “el PP mai garanteix la seguretat”.

A més, ha valorat que no s’haja produït ‘sorpasso’ a nivell estatal i ha destacat que els ciutadans han de saber que “la força que pot guanyar el PP és el PSOE”. Puig ha manifestat que és al Partit Popular a qui li correspon “moure la primera fitxa”, però ha ressaltat que “no se pot deixar al PP que pense que ha guanyat amb majoria absoluta”.

“A qui li corresponga actuarà en conseqüència”, ha dit el dirigent socialista, qui no ha volgut avançar possibles pactes per a formar govern, encara que entén que “cal parlar sempre” i creu que és el que farà el candidat del PSOE, Pedro Sánchez, “amb tots”.

Inquirit per si creu que Pedro Sánchez ha de continuar liderant el partit, ha ressaltat que no li correspon a ell decidir-ho i ha afegit: “Hui és el secretari general del PSOE i compta amb el suport del PSPV”.

Comparteix

Icona de pantalla completa