Diari La Veu del País Valencià
Els Global Music Awards dels EUA tornen a premiar compositors i músics valencians

Sixto Ferrero / València.

Aquest mes de juny, els prestigiosos premis de la música independent, els Global Music Awards, han fet públic el llistat de premiats del trimestre. L’anterior llistat de premis, anunciat en març, va reconèixer la feina de compositors i intèrprets valencians, entre els quals destacava el premi aconseguit per la versió d’El Tio Pep se’n va a Muro a càrrec de Juan Luís Nicolau, compositor i guitarrista, a més de catedràtic d’Economia de la UA.

En aquesta ocasió, entre els guanyadors de la medalla de plata trobem Francisco José Villaescusa López, premiat per la composició d’Encaje de recuerdo’. També, entre les medalles de plata, trobem Vicent Ortiz Gimeno per la composició de Poirot.

>
Entre les medalles de bronze, trobem el compositor de Sueca Carlos Riera, premiat per An animation music project. També s’hi troba l’alzireny Javier Quilis Torregrosa, qui en 2014 fou nominat als Hollywood Music in Media Awards, on va rebre la medalla de bronze per Encouragement. I un dels habituals en aquest llistat de premis, el compositor de Cocentaina Romu Agulló per la peça new age, Serenity.

Javier Quilis a l’East West Studio (L.A. Califòrnia).

Comparteix

Icona de pantalla completa