Diari La Veu del País Valencià
Bonig: ‘Puig hauria de reflexionar i abandonar el radicalisme de Compromís i Podem’
RedactaVeu / ACN / València

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, considera que les decisions del govern del PSPV, Compromís i Podem en aquest any els han fet perdre suports. “Ximo Puig hauria de reflexionar i abandonar el radicalisme al Consell i en molts ajuntaments, perquè només un any després els ciutadans ja qüestionen les polítiques del suposat ‘govern del canvi’. Encara que crec que serà difícil que ho faça”, ha apuntat.

Bonig ha afirmat que Ximo Puig, “si analitza els resultats, hauria de replantejar què és el que vol per als ciutadans i si vol seguir en mans de Mónica Oltra i de Podem, que radicalitzaran encara més la seua acció política “.

La dirigent del PPCV ha celebrat, aquest dilluns, els resultats obtinguts al País Valencià, on ha estat la primera força, amb dos escons més que el 20-D, passant d’11 a 13. En una entrevista a la cadena COPE, Bonig ha assegurat que aquests resultats demostren que el camí de regeneració iniciat després dels casos de corrupció ha estat avalat pels ciutadans. En aquest sentit, ha assegurat que els ciutadans han reconegut “les mesures doloroses que hem hagut d’adoptar”, així com “la tasca d’oposició lleial en qüestions clau com el finançament i les infraestructures, però dura i crítica quan ha estat necessari”.

Preguntada sobre si els resultats poden tenir conseqüències al govern valencià, la dirigent popular considera “que serà així” i ha explicat que, diumenge a la nit, tornà a estendre la mà a Ximo Puig i al PSOE, com ja va fer el passat mes de febrer, “perquè puga governar lliure dels lligams i de les imposicions dels radicals de Compromís i Podem”.

Pel que fa a Ciudadanos, ha indicat que en situacions difícils “la gent vol polítics valents, que no es posen de perfil i que es mullen’. Segons Bonig, a Ciudadanos li ha passat factura la seua indefinició i l’acord amb el PSOE després del 20-D. En aquest sentit, s’ha dirigit als responsables d’aquesta formació al País Valencià perquè valoren “que l’adversari polític no és el PP, és el tripartit”.

Comparteix

Icona de pantalla completa