Diari La Veu del País Valencià
RTVV apareix en la llista de morosos junt a Dani Alves o Sacyr

EP / València.

L’extinta Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) apareix en la nova llista de morosos que acaba de publicar l’Agència Tributària, amb un deute al fisc per 1,3 milions d’euros.

Al costat de RTVV s’inclouen en la llista la Comunitat de Múrcia, la constructora Sacyr, el futbolista Dani Alves, la immobiliària en concurs de creditors Grup Tremón i Enel Green Power Espanya, amb deutes amb el fisc superiors a un milió d’euros a 31 de desembre de 2015.

La constructora Sacyr, per la seua banda, apareix amb un deute de 116,1 milions d’euros, si bé la companyia assegura que no té deutes amb Hisenda perquè aquest import es correspon amb la tributació de la venda de la seua filial Testa a la Socimi Merlin, una operació que estava exempta .

La companyia d’energies renovables Enel Green Power també apareix ara en la llista, amb un deute d’11,69 milions d’euros, encara que fonts de l’empresa van traslladar a Europa Press que ja va abonar aquest deute el passat 15 de gener i que està al corrent amb Hisenda.

Per la seua banda, la desapareguda televisió pública valenciana deu al fisc 1,3 milions d’euros, mentre que l’exjugador del Barcelona Dani Alves té un deute amb Hisenda d’1,3 milions d’euros i el Grup Tremón deu al fisc 8,9 milions d’euros.

Per contra, desapareixen de la llista, bé per haver pagat el deute o per haver-ne sol·licitat ajornaments o suspensions, Pescanova, la companyia de centres comercials Riofisa, l’empresa de mitjans de comunicació Secuoya, l’empresari Juan Carlos Serratosa i els germans Areces, accionistes d’El Corte Inglés.

Comparteix

Icona de pantalla completa