Diari La Veu del País Valencià
Josep Nadal: ‘Amb una mà alcen la senyera i amb l’altra ens furten la cartera’. Vídeo
RedactaVeu / Racó Català

El diputat de Compromís Josep Nadal va fer, aquest dijous, un discurs a les Corts que ha portat cua. Nadal va assegurar que “una senya d’identitat històrica del País Valencià és que ací ningú ens ha regalat res”.

En aquest sentit, també va voler criticar que el País Valencià “paga com a ric, però cobra com a pobre de necessitat” a l’Estat espanyol.

Finalment, Nadal va explicar que “amb una mà alcen la senyera i amb l’altra ens furten la cartera” en referència al Partit Popular. En aquesta notícia podeu recuperar el discurs complet del diputat.

>

En el torn de fixació de posició, el diputat de Compromís Josep Nadal qualificà la proposta com “el dia de la marmota” i censurà que el PP discutisca sobre “el pot de les essències de la valencianitat” ja que “la veritable senya del 2016” és l’infrafinançament. També va acusar el PP de ser “els capatassos de les oligarquies madrilenyes” i els populars tan sols utilitzen aquest discurs per “fer brega”.

“L’important no és si la paella té o no cigrons sinó tenir la paella pel mànec, la clau de la caixa dels diners”, indicà Nadal, qui va dir que caldria reclamar una Agència Tributària pròpia.

Comparteix

Icona de pantalla completa