Diari La Veu del País Valencià
Intersindical i Acció Cultural col·laboraran per assolir la igualtat lingüística plena
RedactaVeu / València

Alguns representants d’Intersindical Valenciana s’han reunit amb el gerent d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Toni Gisbert, per tractar sobre la situació lingüística al País Valencià. Segons han fet públic en un comunicat, en aquesta, les dues entitats han coincidit en la “necessitat de donar un fort impuls a les polítiques lingüístiques per garantir una veritable igualtat lingüística en tots els àmbits de la societat valenciana”. En eixe sentit, totes dues “reclamen una nova llei d’igualtat lingüística, la competència lingüística plena per a l’accés a les administracions públiques i un espai de comunicació en la nostra llengua entre tots els territoris de parla catalana”.

A més a més, les dues entitats consideren “necessari que el Consell de la Generalitat aposte decididament per treballar en eixe camí amb la finalitat de garantir els drets lingüístics i avançar en el procés de normalització lingüística al País Valencià”.

Finalment, Intersindical Valenciana i ACPV han acordat mantindre nous contactes i establir vies de col·laboració entre totes dues entitats “per assolir la igualtat lingüística plena”.

Comparteix

Icona de pantalla completa