Diari La Veu del País Valencià
L’STEPV convoca una concentració per millorar les condicions laborals del professorat

RedactaVeu / València.

L’STEPV convoca una concentració per al proper dijous 14 de juliol, a les 11h, a la Conselleria d’Educació per exigir la negociació de millores en les condicions laborals del professorat, ja que aquestes, en lloc de millorar, han empitjorat en aquest final de curs.

Aquesta setmana, La Veu ja es va fer ressò de les demandes que planteja el sindicat des de l’inici de curs per revertir les retallades i millorar les condicions laborals dels docents, entre les quals es troben la millora de les plantilles, la recuperació de poder adquisitiu, l’eliminació dels descomptes per baixes, l’abonament dels sexennis al professorat interí, el compliment de la sentència de classificació dels centres, etc.

Imatge: STEPV.

El professorat i els equips directius han manifestat el seu malestar en aquest final de curs, durant el qual han vist incrementades les tasques burocràtiques de forma considerable, com ja va denunciar l’STEPV en el seu moment.

És per això que el sindicat considera urgent resoldre aquestes demandes abans que comence el curs 2016/17. Raó per la qual l’STEPV convoca aquesta concentració, per tal de visibilitzar aquest descontent i que l’administració atenga les demandes del sindicat.

En la concentració es llegirà un manifest amb les demandes que cal negociar amb urgència per tal de millorar les condicions laborals del professorat per al pròxim curs.

Comparteix

Icona de pantalla completa