Diari La Veu del País Valencià
L’obsessió de Bonig amb Carmen Montón

Xavier Pérez / València.

Moviola i repetició de la jugada. Una altra vegada la síndica del PP en les Corts, Isabel Bonig, ha tornat a carregar contra la consellera de Sanitat, Carmen Montón, en seu parlamentària durant el ple de control al president de la Generalitat.

Bonig ha tornat a preguntar al president del Consell per “la valoració de la gestió de la consellera de Sanitat després d’un any nefast, d’’enxufisme’ o llistes d’espera”. I és que després hi ha hagut dos preguntes més de diputats del PP amb el mateix sentit; és a dir, l’objectiu és la persona de Carmen Montón, escudant-se “en el nepotisme, ‘enxufisme’ i el nomenament de la gerent de La Fe”.

Ximo Puig ha tingut molt fàcil la contestació al PP: “Vostès tenen 5 exconsellers de Sanitat imputats i un d’ells a la presó de Picassent, quin exemple dóna el seu partit?”.

Tant el president com la consellera han intervingut amb la premissa que el Govern està gestionant “per a rescatar persones amb totes les mesures que hem pres com la supressió del copagament, la reducció de llistes d’espera i la legalitat en els nomenaments”.

Comparteix

Icona de pantalla completa