Diari La Veu del País Valencià
Gijón cancel·la el concert de Francisco pel seus insults a Mónica Oltra

Europa press / Gijón.

El Consell d’Administració de Divertia Gijón ha cancel·lat el concert de Francisco previst per al 15 de juliol a les 20.30 hores en el Teatre Jovellanos de Gijón per les seues “lamentables declaracions contra la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra”. Així de contundents s’han expressat els promotors del concert del ‘crooner’ valencià a través d’un comunicat, on a més a més s’informa que la devolució de l’import íntegre de les localitats es realitzarà a partir del dilluns 18 de juliol.

Divertia fonamenta la seua decisió en la premissa que les reaccions a aquestes declaracions “podrien activar desordres públics i enfrontaments que posarien en risc la normal celebració del seu concert, la pròpia seguretat de l’artista i també dels espectadors que accediren al recinte”.

L’empresa municipal ha extingit, a més, el contracte subscrit amb Música, Art i Somnis, amb qui s’havia signat el citat contracte d’actuació, en haver cedit aquesta els seus drets a un tercer “sense intervenir el preceptiu i indispensable consentiment de Divertia Gijón SA”.

Comparteix

Icona de pantalla completa