Diari La Veu del País Valencià
El Meruts Festival ja ha donat a conèixer el cartell complet per al 23 d’agost
RedactaVeu / Ontinyent

Els organitzadors del Meruts Festival ja han fet saber quin serà el cartell complet per a aquesta desena edició tant especial. Les últimes incorporacions han sigut Sva-Ters, Funkiwis i Karma, que actuaran per primera vegada, com la resta de grups, a l’estadi municipal el Clariano, el camp de futbol on juga habitualment l’Ontinyent Club de Futbol.

“Enguany, hem apostat pels grups emergents del País Valencià, el relleu, els nous músics joves que vénen a arrasar als nostres escenaris. Amb ells i elles farem, el 23 d’agost, un concert per al record”, explica l’organització del festival al seu Facebook.

Cartell complet

Per tant, el cartell quedarà de la següent manera: Auxili, Smoking Souls, Sva-Ters, Funkiwis, El Diluvi i Karma. Aquests grups es complementaran amb un matí d’activitats al parc Mestre Ferrero i, a més, enguany es disposarà també d’una zona d’acampada.

Imatge: Meruts Festival.

Entrades a 6 euros

Meruts Festival recorda que la primera promoció d’entrades a 6 euros encara està vigent a través de la seua pàgina web, des d’on també podeu consultar tota la informació de l’esdeveniment. A més, en breu estaran tots els punts de venda físics actius (a Ontinyent, a Ca la Mera, el Consell Local de la Joventut i a Tot instruments; a Albaida, al Museu de les Titelles; a Xàtiva, a la Llibreria la Costera; a Gandia, a la Llibreria Ambra; a València, a Discos Oldies; a Alcoi, a la Llibreria Llorenç, i al CIJ de Bocairent).

Comparteix

Icona de pantalla completa