Diari La Veu del País Valencià
Gemma Humet a les ‘Nits baix del castell’ de l’Ateneu Popular de Xàtiva
RedactaVeu / Xàtiva

L‘Ateneu Popular de Xàtiva ha organitzat la segona edició del festival ‘Nits baix del castell’ on, enguany, la protagonista serà Gemma Humet, que presentarà el seu disc Si canto enrere. L’actuació serà aquest divendres, 15 de juliol, a les 22h, en la plaça Sant Jaume com a ubicació definitiva, ja que, inicialment, s’havia anunciat que es faria als Jardins del Palasiet. Però, des de l’organització han fet saber que “a causa dels impediments per accedir” enguany no podrà fer-se allí.

Des de l’Ateneu Popular de Xàtiva han explicat que aquest festival “pretén completar l’oferta cultural de la ciutat allunyada de l’elitisme d’altres festivals al mateix temps que compensar la nul·la presència d’actuacions musicals en valencià al juliol xativí”.

Imatge: Ateneu Popular de Xàtiva.

Les entrades anticipades, a 5 euros, es podran adquirir a la Papereria La Tella i a l’Ecotenda Pura Vida o a les activitats de l’Ateneu com, per exemple, a la classe magistral de versà de la mà de Pep el ‘Botifarra’ i Carles Bahilo, que tindrà lloc, aquest dijous, a les 19:30h.

>

Vídeo: Canal Gemma Humet.

Comparteix

Icona de pantalla completa