Diari La Veu del País Valencià
A Josep Ferran Baixauli de Compromís li ha arribat el torn de ser alcalde de Sedaví

RedactaVeu / Sedaví.

Josep Ferran Baxauli és des d’aquest divendres el nou alcalde de Sedaví, després que el socialista José Francisco Cabanes renunciara en la sessió plenària que va tindre lloc el dimarts passat, en compliment de l’acord aconseguit entre el tripartit compost per Compromís Per Sedaví-PSOE i Sí Se Puede Sedaví que va donar a Cabanes l’alcaldia durant el primer any de legislatura.

En un saló de plens que estava ple de gom a gom es va votar la investidura del nou alcalde, a la qual es van presentar Josep Ferran Baixauli per Compromís i Rafael Pérez pel Partit Popular, tal com s’ha explicat al Facebook de l’Ajuntament de Sedaví. En la votació, Baixauli va comptar amb els nou vots del tripartit, mentre Pérez aconseguia els set del seu grup.

El nou primer edil va arreplegar la seua vara d’alcalde de mans de la regidora de major edat dels presents M. José Albiach, per a després de jurar el seu càrrec, cedir la paraula als regidors que van prendre part en el ple.

Tripartit. Foto: Facebook Ajuntament de Sedaví.

Finalment Josep Ferran Baixauli, visiblement emocionat, va tindre paraules d’agraïment per a Vicent Ruiz Monrabal, el seu pare, els seus companys de partit, el seu equip de govern i per als ciutadans que li havien possibilitat amb el seu vot accedir a l’alcaldia i va prometre treballar per Sedaví amb honestedat, transparència i de la mà de la resta de formacions polítiques que conformen la Corporació Municipal.

A l’acte van assistir, a més, els diputats Joan Baldoví, Fran Ferri, Francesc Xavier Rius, la coordinadora nacional de Compromís Àgueda Micó, així com els alcaldes de Catarroja i Beniparrell, l’alcaldessa de Paiporta i altres edils de municipis adjacents.

Comparteix

Icona de pantalla completa