Diari La Veu del País Valencià
Els fills d’11 i 13 anys de la víctima de Benicàssim, hospitalitzats i amb pronòstic reservat
RedactaVeu / EP / València

Els fills de la dona morta aquest dimecres a Benicàssim (la Plana Alta) presumptament a les mans del seu company sentimental, una xiqueta d’11 anys i un xiquet de 13, es troben hospitalitzats amb pronòstic reservat.

La Conselleria d’Igualtat de la Generalitat Valenciana ha informat que els menors han sigut declarats en situació de desemparament i s’estan fent gestions per a localitzar els familiars. Segons fonts de la delegació de Govern al PV, el xiquet de 13 anys es troba “particularment greu”.

Els fets s’han produït aquest dimecres a Benicàssim. Un home de 40 anys ha matat la seua companya sentimental, de 43, amb una arma blanca i ha agredit els seus dos fills de 13 i 11 anys. El presumpte agressor, que pel que sembla va utilitzar un ganivet de cuina, va ser qui va avisar les Emergències i ja ha sigut detingut per la Guàrdia Civil.

El delegat del Govern al PV, Juan Carlos Moragues, ha explicat que ha sigut el presumpte agressor el que ha telefonat a emergències i quan la Guàrdia Civil s’ha personat en el domicili ha descobert la dona morta i els xiquets ferits. “Particularment greu el xiquet de 13 anys que tenia ferides en el coll i al llarg de tot el cos i també la xiqueta de 11 anys estava ferida. Han sigut traslladats a l’hospital a Castelló i a ell se l’ha detingut, des del primer moment ha confessat el crim, l’autoria d’aquest homicidi, de la mort de la seua parella sentimental”, ha relatat Moragues.

L’ara arrestat treballava en un càmping mentre que la víctima treballava en un centre de majors i no hi havia denúncies prèvies, segons el delegat, qui ha animat tota la societat a denunciar: “Són quatre ja les víctimes de violència de gènere –al País Valencià- enguant – aquesta és la primera a la demarcació de Castelló- i hi ha ja tres orfes derivats d’aquests casos”.

El delegat ha subratllat la importància de “conscienciar i sensibilitzar la gent, açò és cosa de tots. Cal perseguir, ha afegit, 0 mortes, 0 violència, 0 agressions”, ha dit.

L’agressió es va produir sobre les 8.00 hores en el domicili de la dona, situat en el número 11 del carrer La Il·lustració de la localitat. El detingut, de nacionalitat espanyola, pel que sembla va acabar amb la vida de la dona, de nacionalitat hongaresa, i posteriorment va agredir amb l’arma blanca els dos fills, un xic de 13 anys i una xiqueta que aquest dijous en complirà 11.

Comparteix

Icona de pantalla completa