Diari La Veu del País Valencià
Es dóna per ‘controlat’ l’incendi forestal declarat a Parcent (Marina Alta)

RedactaVeu / Parcent.

Aquesta vesprada s’ha declarat un incendi forestal al terme de Parcent (Marina Alta), a les 15:22h, tal com s’informava des del perfil de Twitter d’emergències de la Generalitat Valenciana. Segons han informat posteriorment, a les 17:03h, ‘evoluciona de forma favorable’, raó per la qual s’han retirat 6 dels 8 mitjans aeris que treballaven en l’extinció. I ara, finalment, a les 17:34 hores, el Consorci de Bombers d’Alacant ha donat per controlat l’incendi.

Actualment, els mitjans mobilitzats a nivell terrestre són 4 Unitats de Bombers Forestals, 4 autobombes, 2 dotacions del Consorci de Bombers d’Alacant, 1 Coordinador i 1 Agent Mediambiental. A més, els 2 mitjans aeris que resten després de la retirada dels altres 6.

Quan s’ha originat el foc, s’havien desplaçat, inicialment, 3 mitjans aeris, 2 Unitats de Bombers Forestals, 2 autobombes, 1 Coordinador i 1 Unitat de Prevenció, mobilitzacions que s’han vist ampliades en menys d’una hora; aleshores, hi havia 8 mitjans aeris, entre els quals es trobava l’helicòpter de la Generalitat Valenciana, per a coordinar les tasques d’extinció dels aeris; 4 Unitats de Bombers Forestals; 4 autobombes; 2 dotacions del Consorci de Bombers d’Alacant, i 1 Agent Mediambiental.

Carretera tallada

També s’ha tallat al trànsit la carretera CV715 Fonts de l’Algar – Coll de Rates en el quilòmetre 31.

Comparteix

Icona de pantalla completa