Diari La Veu del País Valencià
L’Aplec de la Mariola celebrarà la 4a edició sota el lema ‘Identitats migrants’

RedactaVeu / Ibi.

La quarta edició de l’Aplec de la Mariola, que se celebrarà a Ibi el pròxim 15 d’octubre sota el lema “Identitats migrants”, ja té confirmat el seu programa de concerts i activitats. Al voltant de la temàtica dels moviments migratoris als pobles de les valls de Mariola, es realitzaran diversos actes tant durant el mateix Aplec com en les setmanes prèvies. Així, hi haurà una taula redona amb participants que abordaran la temàtica des de diversos punts de vista, des d’experts fins a vivencials. La taula estarà, a més, complementada per una exposició relacionada i per una excursió pels voltants d’Ibi.

4t Aplec de la Mariola ‘Identitats Migrants’.

D’altra banda, les actuacions folklòriques reuniran algunes de les cultures que hui dia conviuen a Ibi i que reforçaran el concepte de les identitats. No faltaran tampoc la fireta de productes autòctons i la fireta d’entitats, així com les activitats infantils i els àpats populars i de germanor. Un dels plats forts de la jornada seran els concerts nocturns que, enguany, vindran de la mà dels grups Inèrcia, Killing Calacas, Ebri Knight i Herba Negra, a més dels DJs The Blackfank Club.

Presentació en la seu del Col·lectiu Saginosa

L’Assemblea dels Pobles de la Mariola va presentar, a Ibi, divendres passat, 15 de juliol, el 4t Aplec de la Mariola. Els amfitrions d’enguany, el Col·lectiu Saginosa, van donar a conéixer la seua nova seu. Aquesta cita va ser un acte obert on els assistents van poder escoltar, per part dels organitzadors, quin és l’esperit d’aquest Aplec, sota l’esmentat lema “Identitats migrants”, i quines activitats s’hi desenvoluparan de cara al pròxim 15 d’octubre. Així mateix, juntament amb l’acte oficial de presentació, la vetlada va comptar amb un sopar popular, el concert de la banda local Skakeados i una sessió de Djs, de la qual els iberuts i visitants van gaudir fins ben entrada la matinada. Els organitzadors han qualificat la presentació d’”èxit col·lectiu i transversal”, per la nombrosa assistència que va tenir l’acte.

Presentació 4rt Aplec de la Mariola. Foto: Aplec de la Mariola.

Comparteix

Icona de pantalla completa