Diari La Veu del País Valencià
Marenostrum finalment es celebrarà a la Marina Real de València del 28 al 30 de juliol

EP / València.

El Marenostrum Music Festival (MMF) ha anunciat que, després d’haver hagut de ser cancel·lat a Alboraia (Horta Nord) perquè no aconseguiren la preceptiva llicència, se celebrarà, finalment, del 28 al 30 de juliol en la Marina Real Juan Carlos I de València.

Els promotors del certamen han fet públic un comunicat en el qual asseguren que “el govern de la Generalitat, amb la mediació de la vicepresidenta, l’Ajuntament de València, el Consorci València i la Federació d’Oci i Turisme valenciana (Fotur), juntament amb la direcció d’MMF 2016, han estat treballant per a fer realitat i traure avant l’esdeveniment, que tindrà lloc en La Marina Sud Juan Carlos I per a la celebració definitiva del Marenostrum Music Festival els pròxims 28, 29 i 30 de juliol”.

“D’aquesta forma, després de la cancel·lació del festival en la seua data inicial, podem dir que estem de tornada”, celebren.

Afigen que estan “treballant sense descans per assegurar la presència de tots els artistes possibles que des del principi van confirmar la seua presència dins les possibilitats amb la seua agenda/tour, i seguir estant d’aquesta forma a l’altura de les expectatives dels ‘nostrumers'”.

Programació definitiva

En els pròxims dies informaran de la programació definitiva del festival, “garantint la màxima presència possible del cartell inicial, però sobretot, la fidelitat a l’esperit amb el qual va nàixer Marenostrum Music festival”, recalquen.

Així mateix, afirmen que estan “treballant en una solució efectiva per a atendre tots els problemes que aquest canvi de dates i ubicació puga generar”.

Es dóna la circumstància que aquest divendres al matí se li ha preguntat sobre el festival al president del Port de València, Aurelio Martínez, durant la roda de premsa posterior al consell d’administració. Martínez ha assenyalat que La Marina no li sembla mal lloc, encara que ha postil·lat que no en tenia “ni idea”.

Comparteix

Icona de pantalla completa