Diari La Veu del País Valencià
El Govern valencià reclama a l’estatal major inversió per al Tren de la Costa
RedactaVeu / Altea

El Govern de País Valencià, que presideix Ximo Puig, ha invertit al voltant de 9 milions d’euros en obres de millora i modernització del tram Altea-Calp, així com altres 4 milions en la licitació d’una nova actuació en la línia, la qual cosa, segons el cap de l’executiu, demostra “el compromís de la Generalitat amb les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa”.

No obstant això, Puig considera que es fa necessari “un major avanç en el camí del tren fins a Dénia” dins dels Pressupostos de la Generalitat del 2017. Així, durant la inauguració, aquesta setmana, de la millora i modernització del tram Altea-Calp de la línia 9 del Tram d’Alacant, el cap de l’Executiu valencià va insistir en la necessitat de continuar reclamant un “finançament just” per al nostre territori que permetria “executar moltes més obres com la inaugurada” i que els ciutadans tingueren les prestacions socials, l’educació i la sanitat “que es mereixen”.

Un moment de la inauguració de les millores en el tram Altea-Calp. Foto: GVA.

Aliança amb els ajuntaments per a aconseguir més finançament

Per aquesta raó, el cap del Consell ha exposat la “necessitat” de treballar al costat de tots els valencians i valencianes “i des d’una aliança ferma amb els ajuntaments”. “Hem d’aconseguir una millora del finançament, implementar la conscienciació en tota la societat valenciana i exigir al Govern d’Espanya un canvi de posició perquè assumisca les nostres reivindicacions”, ha subratllat.

Ximo Puig amb la consellera M. J. Salvador i l’alcalde d’Altea. Foto: GVA.

Comparteix

Icona de pantalla completa