Diari La Veu del País Valencià
A Silvia Jato, València li sembla ‘un poblet’
RedactaVeu / Madrid.

Ahir Gloria Gaynor visitava el cèntric i històric col·legi Lluís Vives de València. Ho feia interessada per un vídeo que els alumnes del centre públic li havien fet arribar a través de les xarxes socials, on els alumnes feien una versió de l’I will survive. Gaynor va fer la visita aprofitant l’avinentesa que actuava ahir dilluns als Jardins de Vivers i s’hi va acostar.



La notícia va saltar als mitjans estatals que també van voler recollir el moment, tal com féu aquest diari. Sílvia Jato, qui condueix el programa de TV1 Las Mañanas, en substitució de Mariló Montero, escoltava atenta la introducció de la corresponsal, qui explicava com havia nascut aquesta fita. En el moment d’intervenir, Jato lloa la iniciativa de la diva nord-americana, “és una història tendra”, diu la parella sentimental de l’expresident de la Generalitat Alberto Fabra. “M’encanta que gent que ho ha aconseguit tot, amb un èxit aclaparador, no es convertisca com altres, que sembla que et miren per damunt del muscle i diuen: ai, a un col·legi d’ací he d’anar jo?, doncs no”, diu la presentadora i model.

Però va més enllà quan se li encén aquell pensament centralista, comú als mitjans de comunicació d’àmbit estatal, i diu sobre l’actitud dels divos i dives que s’acosten a les perifèries: “Estaria tranquil·líssima a Madrid, però se’n va a eixe poblet” diu Jato referint-se a la polis valenciana. Ara bé, a la parella de l’expresident, li sembla “per traure’s el barret”.

Comparteix

Icona de pantalla completa