Diari La Veu del País Valencià
Xert acollirà el 10 de setembre la Primera Trobada d’entitats del Maestrat

RedactaVeu / Xert.

La Primera trobada d’entitats del Maestrat és una iniciativa del Centre d’Estudis del Maestrat i de Maestrat Viu on es pretén repensar, coordinar i projectar l’activitat associativa de les diferents entitats culturals de la comarca, han explicat al seu mur de facebook.

Per dur a terme aquesta primera trobada, el proper divendres 29 de juliol al local multiusos de Xert (20h) es presentarà la programació d’aquesta. “Us avancem que es tracta d’una completa programació en què hi caben les conferències, les taules redones, els grups de debat, les activitats lúdiques, les visites guiades de caire historicista i els concerts”, han explicat.

De moment però, el 10 de setembre i a la mateixa localitat del Baix Maestrat tindrà lloc la Primera trobada d’entitats del Maestrat. Per participar-hi, han facilitat un formulari (que poden trobar clicant sobre l’enllaç) i unes instruccions on indiquen que el pagament es podrà fer el mateix dia de la trobada, amb un preu de 10 euros que dóna dret al dinar i al concert.

Comparteix

Icona de pantalla completa