Diari La Veu del País Valencià
AIJU d’Ibi rep el segell Fent empresa, Iguals en oportunitats

ARAMULTIMÈDIA / Ibi.

El 57% de personal d’AIJU són dones, i el 58% d’aquestes tenen llocs altament qualificat, això reflecteix la preocupació per part d’AIJU en generar igualtat al treball.

Aquest Pla d’Igualtat ha sigut valorat d’una manera molt positiva per la Direcció General de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere de la Generalitat Valenciana, ja que, ha entregat a l’Institut Tecnològic del Producte Infantil i d’Oci (AIJU) el segell Fent empresa, Iguals en oportunitats. Açò suposa que el Pla d’AIJU té mesures adaptades després de realitzar un diagnòstic i anàlisi de la situació.

El Pla d’Igualtat és un conjunt ordenat de mesures per aconseguir l’objectiu de la igualtat de tracte i oportunitats entre homes i dones. L’accés a l’ocupació, conciliació, classificació professional, promoció i formació, retribucions, salut laboral, comunicació i llenguatge no sexista són algunes de les vies que es concreten en el Pla d’Igualtat d’AIJU.

Segell fent empresa d’AIJU.

La responsable d’Igualtat d’AIJU, Ana León, ha confirmat que ”aquest segell representa un gran compromís que ens permetrà avançar en la igualtat de tracte i d’oportunitats entre homes i dones. A més, és un orgull, ja que, encara que AIJU no està legalment obligat a realitzar un Pla d’Igualtat, ja que no sobrepassa els 250 empleats, ha decidit portar aquesta iniciativa que suposa un benefici per als seus empleats”

La formació és fonamental perquè les persones de l’organització milloren les seues capacitats i coneixements relacionats amb el seu lloc de treball. L’institut treballa en una ferramenta d’avaluació de l’acompliment que permet detectar i cobrir les necessitats de formació.

Comparteix

Icona de pantalla completa