Diari La Veu del País Valencià
SORTEIG | Segona oportunitat per a guanyar un lot de productes valencians
Doncs ara és el moment perquè tenim un lot de productes de l’empresa Perepérez Garrido SL, premi Carrefour a la PIME agroalimentària valenciana més innovadora, i volem regalar-te’l! Tan sols has de seguir les instruccions del sorteig i entraràs en el sorteig d’un magnífic lot de productes valencians. Tens fins al 31 d’agost per a participar!

Ací tens les instruccions del sorteig pas a pas!

El lot de productes està format per:

Botella 69 BROSSES CLÀSSICA

Amb el 69 i “brosses” (herbes) hem volgut destacar dos conceptes: l’any de naixement del seu creador i el conjunt d’herbes que formen part de la zona mediterrània. Fruit d’aquesta il·lusió naix 69 brosses, una ginebra fresca i aromàtica que s’allunya del classicisme i s’apropa a la més lluïda renovació referent a l’aroma, imatge i sabor.

Botella 69 BROSSES GIN MADUIXA

La nova ginebra de maduixa de 69 brosses, ja disponible, la dolça i aromàtica ginebra que tots estaven demanant. Feta amb tot l’afecte del món i amb les herbes minuciosament seleccionades per crear la nostra 69 brosses Maduixa.

Botella 69 BROSSES NARANJA NAVELINA

Hem aconseguit elaborar una ginebra totalment artesana amb dos components bàsics de la nostra zona: taronja i mora silvestre.

La taronja navelina, una de les varietats més clàssiques d’aquest cítric, aporta a la ginebra un toc agradable i fresc. A més a més, el sabor de la mora silvestre ens recorda la dolçor de les mores que agafàvem quan érem xiquets del seu espinós arbust.

Botella PIT-ROIG 5 FANECADESAnisat de maduixa

Licor elaborat a base d’anís i xarop de maduixa de 28º.

Botella LICOR DE CREMA D’ARRÒS 5 FANECADES

El licor de crema d’arròs és un dels nostres últims treballs realitzats. Fa més de 200 anys que es conrea arròs a les nostres terres valencianes i per aquesta raó hem pensat en crear un licor d’aquest cereal, un deliciós licor de crema amb un dels cereals que ens aporta la nostra terra, l’arròs.

Comparteix

Icona de pantalla completa