Diari La Veu del País Valencià
Raimon actuarà a Morella el proper diumenge

Redactaveu / Morella.

La gira ‘Raimon a casa’ s’aturarà diumenge que ve a Morella. El cantautor actuarà a la localitat dels Ports, en una de les cites més esperades d’aquest mes d’agost. Les entrades anticipades es poden adquirir per 15 euros a l’Oficina de Turisme o en www.morellaturistica.com fins a dissabte. A més, a l’entrada de l’ajuntament de Morella s’ha instal·lat una exposició sobre la vida i obra de l’artista.

La regidora de Cultura, Rocio Querol, ha agraït la iniciativa de la Generalitat Valenciana en l’organització d’aquesta gira i assenyala que “el concert de Raimon és un dels plats forts de la programació de les festes d’aquest any i creiem que comptarà amb una gran resposta per part dels veïns i veïnes i de nombrosos visitants que vindran a Morella per veure l’actuació”.

Cal recordar que l’actuació tindrà lloc diumenge que ve, 14 d’agost, a les 20 hores.

El concert de Raimon ha despertat un gran interès a Morella i són moltes les persones que ja han adquirit la seua entrada o que s’han dirigit a l’ajuntament per demanar informació. La gira ‘Raimon a casa’ fa un repàs a les cançons de tota la seua vida musical i passa per 15 localitats fins a finalitzar l’any. Morella serà una nova parada d’aquesta gira.

Agost cultural

D’altra banda, cal destacar que aquests dies s’estan duent a terme més activitats culturals, entre les quals destaca la celebració del XXXIII Festival Internacional de Música de Morella, que està sent un autèntic èxit. Anit va tenir lloc un nou concert, amb el recital d’orgue d’Augusto Belau. Aquesta vesprada, la morellana Elena Aguilar impartirà una conferència sobre la Basílica Arxiprestal i, a continuació, tindrà lloc una nova actuació del certamen, amb Trio Goyescas. Aquest dijous està programada una nova visita guiada a l’orgue, al matí, i un dels concerts més esperat del festival, amb el trio d’orgue (Arturo Barba), trompeta (Ramon Llàtser) i soprano (Aurora Peña). Divendres es tancarà el festival amb el concert de cloenda.

A més, paral·lelament s’estan organitzant més activitats culturals, com una visita guiada anit o la presentació del llibre “Portals i torres de Morella”, de Vicente Dualde, que tindrà lloc demà a la vesprada.

Comparteix

Icona de pantalla completa