Diari La Veu del País Valencià
El ‘Mano a mano’ de Bunyol es gravarà en àudio i vídeo

RedactaVeu / Bunyol.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Bunyol, Arnaldo Carrascosa, ha avançat que la 43 edició del concert “Mano a mano” de Bunyol es gravarà en vídeo i en àudio perquè “tots aquells i aquelles que se’l perden o vulguen tornar a rememorar-lo ho puguen fer”. A més, segons l’edil, “després, les societats musicals, podran pujar el concert al seu web perquè tots els amants de la música puguen gaudir-lo de nou”.

Açò ha sigut possible gràcies a l’acord al qual ha arribat el consistori amb la cadena Radie 4G València, que serà l’encarregada de dur a terme l’enregistrament. Radie 4G va nàixer de la mà del periodista José Antonio Abellán i tracta de ser una alternativa multiplataforma a la ràdio convencional.

És en aquest cas, serà Radie 4G, amb la seua delegació a València, la que durà a terme l’enregistrament, ja que en la seua graella compta amb diversos espais dedicats al món bandístic valencià.

Recordem que el “Mano a mano” entre el Centre Instructiu Musical l’Harmònica i la Societat Musical l’Artística tindrà lloc aquest dissabte 20 d’agost a l’Auditori de San Luis. Sens dubte, es tracta del duel bandístic de l’any entre dues formacions que ho donaran tot damunt de l’escenari.

Comparteix

Icona de pantalla completa