Diari La Veu del País Valencià
Viu la pilota valenciana amb les festes de Castelló de la Ribera

PilotaVeu / Castelló de la Ribera.

Un any més, arriben les festes de Castelló de la Ribera, i com no podia ser d’altra manera, el seu programa també compta, com és tradició, amb la pilota valenciana i activitats que es realitzaran gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i l’incansable treball del club que continua somiant amb tenir algun dia instal·lacions adients.

Les festes d’enguany, celebrades del 19 al 27 d’agost, inclouran, com ja ho van fer les passades festes del 2015, activitats tant per a menuts com per a grans.

Dilluns 22, a partir de les 17 h, al Trinquet de Batiste, hi haurà una partida de juvenils i, a continuació, una partida de professionals. Les entrades es podran adquirir al mateix trinquet abans de la partida.

Dimarts 23, a les 17.45h, al carrer les Sendes (al parc de l’Estació), hi haurà un taller d’iniciació a la pilota on tot aquell que vulga practicar el nostre esport tindrà la seua oportunitat. En finalitzar, hi haurà partides de xiquets de l’escola de Castelló.

Divendres 26, a partir de les 18h, al carrer les Sendes (al parc de l’Estació), hi haurà una partida de joves promeses de raspall: Murcianet i Arnau de Castelló s’enfrontaran a Marc d’Alcàntera i Jordi de Senyera.

A continuació, la gran partida de festes on Waldo d’Oliva i Dani de Castelló s’enfrontaran als germans Ricard i Guillem Sentandreu de Castelló.

Sense dubtes, una gran setmana de pilota amb activitats per a tots els públics.

Pilotaveu

Comparteix

Icona de pantalla completa