Diari La Veu del País Valencià
Ximo Puig: ‘Hi haurà una nova RTVV sí o sí’

Europa press / València.

El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha assegurat, aquest dilluns, que hi haurà una nova Radiotelevisió Valenciana pública “sí o sí”. A més a més, s’ha mostrat “convençut” que els grups parlamentaris amb representació a les Corts −PP, PSPV, Compromís, Ciutadans i Podem− faran “l’esforç que els correspon per “trobar una solució en aquest sentit”.

Puig s’ha pronunciat d’aquesta manera quan ha comparegut davant els mitjans de comunicació després de la reunió mantinguda amb el secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, quan se li ha preguntat pel quart aniversari de l’ERO a RTVV, el qual va anul·lar la justícia i va portar al tancament de l’ens públic. Enguany, més o menys per la data en què es va produir aquest tancament, es podrà comptar de nou amb una televisió autonòmica.

En aquest sentit, el president ha respost que “estic segur que se solucionaran els problemes i que hi haurà una radiotelevisió pública valenciana de qualitat, en valencià, per a tota la Comunitat, que unisca i que ens ajude a plasmar el que és aquesta terra”, ha respost el cap del Consell.

Així mateix, Ximo Puig ha indicat que espera que eixe nou ens “ajude al sector audiovisual” i que “siga capaç de plasmar una nova manera d’entendre la televisió del segle XXI”.

El també secretari general del PSPV s’ha mostrat “convençut que tots els grups parlamentaris” a les Corts “faran l’esforç que li correspon a cadascun per trobar una solució el més ràpidament possible”. Ha conclòs afirmant que “jo sempre dic que hi haurà radiotelevisió valenciana sí o sí”.

Comparteix

Icona de pantalla completa