Diari La Veu del País Valencià
La militància de Podem es reunirà en setembre ‘amb voluntat de regeneració’

EP / València.

La militància de Podem al País Valencià celebrarà la seua primera trobada el pròxim 1 de setembre, “amb voluntat de regeneració del partit” i “amb la vista posada en el futur que es vol” per al partit, segons han informat aquest dimecres responsables de la iniciativa en un comunicat.

Aquesta trobada es desenvoluparà a l’Àgora del Parc Central de Torrent (València) i ha sigut convocada “seguint el clam que circulava pels fòrums interns de Podem demanant una trobada i més comunicació interna”, han explicat.

Així, “un nombrós equip de militants de Podem País Valencià, sense adscripcions determinades a corrents interns”, ha decidit organitzar aquesta reunió “per a donar veu a la militància i debatre sobre el present i el futur del partit”.

Per a açò, i “amb la finalitat de conèixer els temes que més interessaria tractar a les persones assistents”, han detallat que “es va llançar, pels canals interns de comunicació de Podem País Valencià, un qüestionari al qual van contestar quasi 300 persones” i per mitjà del qual “es va recolzar àmpliament la iniciativa i es van triar per al debat els temes que en aquests moments més preocupen”.

Els organitzadors de la trobada esperen que a ella acudisca “la gent de Podem sense diferències d’estatus dins del partit” i “sense protagonismes de cap tipus” per a “garantir, a qui ho desitge, que puga fer escoltar la seua veu, al mateix nivell que qualsevol altra persona”.

Els responsables de la reunió han agregat que “s’ha concebut amb voluntat de regeneració del partit”, “amb la vista posada en el futur que es vol per a Podem”, enfocada amb mires “a la nova Assemblea Ciutadana Estatal, que es durà a terme el pròxim hivern” i “pensant també en la futura Assemblea Ciutadana de Podem País Valencià”.

Així mateix, els organitzadors han mostrat la seua “ferma voluntat” que la cita de Torrent “tinga continuació en futures trobades” que es puguen realitzar “en altres comarques”.

Comparteix

Icona de pantalla completa