Diari La Veu del País Valencià
Canviem entre Tots Alaquàs denuncia els ‘10.000 euros malbarats’ en el llibre de festes
RedactaVeu / Alaquàs

Canviem entre Tots Alaquàs denuncia que el municipi compta amb un deute de “42 milions d’euros” i malgrat això el llibre de Festes “ha suposat 10.000 euros”. Així ho denuncien a través d’un comunicat, on afirmen que, malgrat estar en festes i voler “transmetre alegria i il·lusió, no tot és festa en Alaquàs”.

“En el futur acabarem pagant tots la incapacitat del PSPV i del govern local actual amb retallades en serveis socials i pujades de taxes i impostos. Però el PSPV Alaquàs sembla no voler veure el problema i tornarà a gastar en elements innecessaris diners que no tenim, com quan l’any passat es va instal·lar una pantalla gegant a la plaça de l’ajuntament per a reproduir el pregó. Creiem que una altra manera de gestionar la festa és possible. Aquest any el llibre de festes ha suposat 10.000 €, quan en altres pobles han elaborat un format diferent més econòmic i assequible”, han explicat.

Tot i l’alegria i la festa que també demanen, Canviem entre Tots Alaquàs demana a l’equip de govern local “que actue amb la responsabilitat que la situació econòmica d’Alaquàs demana”. És per això que, davant aquest “malbaratament”, els regidors de Canviem entre Tots Alaquàs, Mar Blanch i Vicent Lladró, “no acudirem al pregó, ja que no ens sembla responsable estar al balcó de l’ajuntament, sent còmplices de la despesa econòmica excessiva per a la situació del municipi. Tot i això, sí que participarem de les festes com ho farem tots i totes”, conclouen.

Comparteix

Icona de pantalla completa