Diari La Veu del País Valencià
1.000 abonaments de l’Hèrcules CF per a persones sense recursos

RedactaVeu / Alacant.

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la Regidoria d’Esports, ha repartit, fins aquest divendres, 150 abonaments del miler de què disposa per a la present temporada i que l’Hèrcules CF li ha concedit perquè es repartisquen entre persones sense recursos de la ciutat. La convocatòria per sol·licitar l’abonament romandrà oberta fins al 15 de setembre.

La Regidoria d’Esports destaca el caràcter solidari d’aquesta iniciativa de l’Hèrcules CF que permetrà que xiquets i xiquetes alacantins sense recursos puguen gaudir dels partits del seu equip.

Les persones interessades han d’acreditar que la renda anual de la seua unitat familiar és inferior al Salari Mínim Interprofessional i presentar la següent documentació a les oficines de la Regidoria d’Esports −situades a les piscines municipals de la Muntanya Tossal José Antonio Chicoy− de 8 a 11 hores:

-DNI de cada sol·licitant (original i fotocòpia).

-Certificat d’empadronament amb residència a Alacant.

-Llibre de Família (original i fotocòpia).

-Certificat de renda de cada membre de la unitat familiar expedit per l’Agència Tributària.

Els menors que sol·liciten aquests abonaments hauran de fer-ho juntament amb el pare, mare o tutor legal, ja que no podran accedir al camp si no van acompanyats per algun d’ells.

Els tècnics municipals valoraran les sol·licituds rebudes i les classificaran de menor a major renda anual. El llistat dels beneficiaris s’enviarà al club, que serà qui gestionarà la tramitació dels abonaments, els quals estaran situats al Fons Nord, seran personals i no podran cedir-se a tercers ni ser traspassats.

Comparteix

Icona de pantalla completa