Diari La Veu del País Valencià
Boix (PSPV): ‘Tornen a governar a Novelda els que donaven suport a Milagrosa Martínez’

RedactaVeu / Novelda.

Alfred Boix, secretari d’organització del PSPV, present ahir en el ple de moció de censura que ha arrabassat l’alcaldia de Novelda al socialista Fran Martínez, ha assenyalat, a la finalització del mateix, que “lamentablement, a Novelda, torna a governar el PP i aquells que en el seu moment donaven suport a Milagrosa Martínez”.

Segons ha explicat Boix, “hem escoltat les motivacions que han portat el Partit Popular a donar suport a aquesta moció i, francament, aquestes manquen de contingut i de l’essència necessària per a fer aquesta moció”.

Per al responsable socialista, aquesta moció forma part d’una maniobra nova del Partit Popular “d’intentar arrabassar alcaldies o representacions allà on puguen. Ho estem veient a la Diputació d’Alacant on se sustenten amb un trànsfuga del grup de Ciutadans”, per la qual cosa, en la seua opinió, s’està demostrant que “queda aqueix pòsit i aqueixa resistència del Partit Popular a abandonar democràticament les institucions; ara queden els amateurs d’aquells que van robar tant en aquesta comunitat”.

És per això que el dirigent socialista ha lamentat que a Novelda tornen una altra vegada a governar “aquells que van donar suport en el seu dia a Milagrosa Martínez –alcadessa de Novelda en el mandat anterior– i que encara segueix en un procés de corrupció que ha significat la cara més dura i negra de la Comunitat Valenciana”.

Finalment, Boix ha valorat positivament el govern de Fran Martínez “un alcalde jove i tranquil com s’ha pogut veure” a qui se li ha arrabassat l’alcaldia “amb una moció de censura que és legítima democràticament, però no és legítima moralment”.

El ja exalcalde, Fran Martínez, en la seua intervenció en el ple, ha afirmat que “els socialistes ens anem a l’oposició amb el cap molt alt”.

Comparteix

Icona de pantalla completa