Diari La Veu del País Valencià
Obert el període d’inscripcions a la Cantada a la Fresca a Teulada

RedactaVeu / Teulada.

La Colla el Falçó, Associació dolçainers i tabaleters de Teulada, ha preparat una nova edició de la ‘Cantada a la fresca’ per a dissabte 17 de setembre. La intenció de la convocatòria és que aquesta nit, com en edicions anteriors, es convertisca en un encontre memorable de persones que tenen gust pel cant valencià en qualsevol dels seus estils i modalitats.

El lloc de celebració de la cantada serà la plaça de l’Església de Teulada i, en cas d’inclemència meteorològica, la “Cantada a la Fresca” no se suspendrà, sinó que se celebrarà al Saló d’Actes de l’Ajuntament de Teulada. La participació en la cantada pot ser individual o en grups, tot i que, donada la capacitat d’aforament de la zona d’actuació, els grups no poden superar, en cap cas, les 10 o 12 persones.

El període d’inscripció es tancarà el dia 15 de setembre. El programa previst per al dia de la cantada començarà a les 21 hores amb la recepció de les persones que participen en l’edició del 2016. A continuació, se celebrarà en la plaça un sopar a la fresca per a les persones cantadores, acompanyants i públic en general i a les 23 hores es donarà inici a la “Cantada a la Fresca del 2016”.

Inscripcions i més informació ací.

>

Miscel.lània d’havaneres

Comparteix

Icona de pantalla completa