Diari La Veu del País Valencià
El PV i 12 autonomies més presentaran un recurs als tribunals per aturar les revàlides

RedactaVeu / València.

Miquel Soler, el secretari sutonòmic d’Educació i Investigació, i Jaume Fullana, el director general de Política Educativa, han rebut aquest matí a la Conselleria d’Educació la Plataforma per l’Ensenyament Públic, que demana la derogació de la LOMCE. En la reunió amb els representants de la Plataforma, Soler i Fullana han parlat de quines seran les actuacions de la Conselleria d’Educació per fer front a aquesta situació.

La Conselleria d’Educació està coordinant-se amb la resta d’autonomies per a una reunió sobre les revàlides del Ministeri d’Educació i abordar conjuntament les actuacions a emprendre ja que, en paraules de Miquel Soler, “el ministre en funcions no està disposat a establir cap diàleg” i ha afegit que “fa mesos que la immensa majoria d’autonomies li hem dit al ministre Méndez de Vigo que les revàlides no tenen sentit. El ministre està en funcions per al que vol. Juntament amb 12 autonomies, presentarem un recurs als tribunals per aturar les revàlides. La nostra intenció en el cas de la revàlida de Batxillerat és prorrogar les proves PAU un curs més perquè l’alumnat no estiga angoixat per no saber encara què es farà”.

Reunió. Foto:GVA.

“No sabran com seran les proves”

Miquel Soler assegura que “nosaltres estem en contra d’unes proves que, a més, manifesten una gran desconfiança en el professorat que s’ha passat tot el curs avaluant l’alumnat. Cal aclarir l’actual situació d’incertesa a la qual ens tenen sotmeses a totes les autonomies i, sobretot, al professorat i als estudiants de Batxillerat que, amb el curs començat, no sabran com seran les proves ni com enfocar la preparació acadèmica per a preparar-les”.

Comparteix

Icona de pantalla completa