Diari La Veu del País Valencià
Tots units per celebrar el XXV Dia de la Pilota Valenciana

PilotaVeu / València.

Aquest dimarts es va presentar en la Sala de Premsa de la Fundació Esportiva Municipal de València de la Petxina l’esdeveniment que centrarà tota l’atenció del món pilotaire el pròxim cap de setmana: el XXV Dia de la Pilota Valenciana. L’acte ha estat presidit per la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València Maite Girau; pel director general d’Esports, Josep Miquel Moya; pel president de l’FPV, José Daniel Sanjúan i pel seleccionador absolut, Pasqual Sanchis “Pigat II”.

Tots han ressaltat el mateix i han convidat els aficionats i ciutadans del país a participar en el dia gran de la pilota on estaran presents tots els estaments de la pilota, escoles de pilota, falles, clubs, jugadors i jugadores, etc.

Tampoc s’han volgut perdre l’acte representants de la selecció masculina i màximes figures del món professional com Soro III o Puchol II, jugadors de FESA, molts vicepresidents de l’FPV, etc.

En els parlaments tots han recalcat que serà un gran dia on tots gaudiran de les diferents activitats i actes que s’han programat, però on, sobretot, qui guanyarà serà la pilota valenciana, que omplirà de gom a gom un any més la plaça de l’Ajuntament de València per celebrar el seu dia gran.

PilotaVeu

Comparteix

Icona de pantalla completa