Diari La Veu del País Valencià
El Rus autèntic ironitza al jutjat que es repartien comissions ‘en el cotxe i en l’avió’

Europa press / València.

L’expresident de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha ironitzat en arribar als jutjats, on ha estat citat aquest divendres per declarar pel cas Imelsa, quan ha dit que es repartien comissions il·legals “en el cotxe i en l’avió”.

Rus ha arribat sobre les 10.45 hores a la Ciutat de la Justícia de València, on ha de declarar, concretament en el Jutjat d’Instrucció número 18, per la peça del cas Imelsa, coneguda com dels ‘zombis’, en la qual s’investiguen presumptes irregularitats en la contractació de treballadors en l’empresa pública.

Alfonso Rus, que anava acompanyat del seu lletrat, ha afirmat, davant desenes de mitjans de comunicació que l’esperaven, que faria declaracions després de concloure el seu interrogatori en el jutjat.

No obstant açò, sí ha volgut respondre a una pregunta que se li ha efectuat relativa al repartiment de comissions il·legals. Sobre aquest tema, interpel·lat per si és cert, tal com va assegurar aquest dijous l’exgerent d’Imelsa, Marcos Benavent, segons el qual es repartien comissions en la Diputació, ha ironitzat: “En el cotxe i en l’avió”.

Minuts després d’arribar el Rus autèntic, ha aparegut Xavi Castillo i el dibuixant Lalo Kubala per representar la seua versió dels fets.

Comparteix

Icona de pantalla completa