Diari La Veu del País Valencià
Incendis forestals a la Vall de la Gallinera i Torreblanca
RedactaVeu / La Vall de Gallinera / Torreblanca.

Set mitjans aeris treballaven aquesta vesprada en les tasques d’extinció d’un incendi forestal declarat en el terme de La Vall de Gallinera, l’extinció del qual evoluciona favorablement. Segons ha informat el 112 CV en el seu compte de Twitter, fins al lloc s’han desplaçat set mitjans aeris: cinc vehicles del Consorci de Bombers d’Alacant, tres brigades de la Generalitat, tres autobombes i un agent mediambiental. El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant ha informat que l’evolució és favorable.

Controlat un foc a Torreblanca

Més al nord del país, a Torreblanca, s’ha declarat un altre incendi forestal que ha provocat que dos bombers hagen hagut de ser assistits pel SAMU a causa d’un colp de calor. De fet, un d’ells ha sigut traslladat a l’hospital per fer-se una revisió, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers.

El foc s’ha originat a causa d’un camió que s’ha encès en la CV-13 i ha quedat controlat després de calcinar dues hectàrees de matoll i pineda. En les labors d’extinció han participat tres dotacions de bombers, quatre unitats de bombers forestals, un helicòpter amb unitat helitransportada i dues Air Tractor. Encara que l’incendi ja està controlat i s’han retirat de la zona els mitjans aeris, part dels agents terrestres romandrà fins que quede extingit.

Comparteix

Icona de pantalla completa