Diari La Veu del País Valencià
Més de 150 persones gaudeixen de la poesia i la música en valencià en la VII Festa Estellés

RedactaVeu / Dénia.

El passat divendres, Dénia va acollir la setena edició de la Festa Estellés organitzada per la coalició Compromís de la localitat. Més de 150 persones es van acollir al cèntric carrer de Vicent Andrés Estellés per homenatjar al poeta de Burjassot en “una vetllada marcada pel bon ambient”, tal com expressa el partit polític organitzador en un comunicat. La nit va comptar amb un recital de poemes d’Estellés i la música en directe del cantautor Pau Alabajos.

Unes 25 persones van retre el seu particular homenatge amb la lectura dels seus poemes. El manteniment de la festa va ser a càrrec de Joan Mascarell, membre del col·lectiu de Compromís, qui va destacar la relació del poeta amb el municipi de Dénia i la importància d’aquest acte per “trobar-nos units amb la poesia i fer país a poc a poc, paraula a paraula, amb els versos del nostre millor ambaixador de les lletres”.

Sopar. Foto: Compromís Dénia.

Com a colofó, el cantautor i regidor de Torrent, Pau Alabajos, va delectar els presents amb temes del seu últim disc “L’amor i la ferocitat”, així com amb altres cançons dedicades al poeta i a la política valenciana.

Comparteix

Icona de pantalla completa