Diari La Veu del País Valencià
El món de la cultura s’acomiada de Josep Lluís Doménech

Xavier Pérez / Tous.

El món de la cultura i de la política del País Valencià s’acomiadaren diumenge passat de Josep Lluís Doménech a la localitat de Tous (Ribera Alta) en un funeral molt emotiu, ja que Doménech era un reconegut activista del valencià i membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. També des del nostre diari, aquest erudit també va col·laborar com a columnista.

Al soterrar, entre altres personalitats, acudiren els consellers Vicent Marzà i Vicent Soler, els acadèmics de l’AVL, Torentxo Pardiñas, president d’El Micalet, Vicent Moreno, president d’Escola Valenciana, a banda dels amics i els familiars del acadèmics.

Nascut a Alberic (la Ribera Alta), mestre d’Educació Primària, llicenciat en Psicologia, llicenciat en Filosofia i en Ciències de l’Educació, doctor en Psicologia, professor de Valencià, professor de Pedagogia Terapèutica i professor especialista en Pertorbacions en Llenguatge i Audició, va realitzar diverses investigacions entorn al valencià, així com també va rebre premis de poesia, assaig i periodisme arran de les seues diverses publicacions.

A més, Doménech va ser col·laborador als inicis d’aquest diari i en homenatge a ell vos deixem aquesta entrevista que li vam fer.

Comparteix

Icona de pantalla completa