Diari La Veu del País Valencià
Els equips valencians es preparen per a la ‘VI Champions League Llargues – Bote Luzea’

Jordi Garcia / Sella.

A poc més d’un mes per a la celebració, a Donosti, del prestigiós torneig internacional, la copa europea de clubs, els equips valencians entrenen de valent per arribar a la cita en plenes facultats.

En representació del País Valencià, hi participaran els equips CPV Parcent, com a campió de la màxima categoria de llargues; CPV Benimagrell, com a subcampió de la lliga, i el CPV Agost com a campió de la modalitat de palma. Tots tres compten amb un planter de jugadors que els fa somiar en lluitar pel títol de campions europeus.

El campionat se celebrarà els propers dies 14, 15 i 16 d’octubre a Donosti i es jugarà en tres seus diferents: Biarritz, Irún i Donosti. El cartell d’equips participants consta de dos belgues, dos bascos, un francès, un holandès, un italià i els tres equips valencians. Cal destacar, entre els participants, l’equip dominador del campionat, Kersken (belgues), ja que de les cinc edicions que s’han jugat, en tres han quedat campions.

Per part dels valencians, cal destacar la formació de Parcent que, a més de ser l’equip campió de la Lliga a llargues Trofeu Diputació d’Alacant 2016, compta amb una nòmina de jugadors molt polivalent que dominen varies de les modalitat de la pilota valenciana. Àngel Reig, Marc Giner, German Ripoll, Iván Ballester, Jan Giner i Vicent Cardona seran els jugadors que intentaran portar cap al poble el títol de campions. Màximo Revilla, batle de Parcent (amb arrels de Vitòria), i el regidor d’Esport, Joan Ripoll, encapçalaran una comitiva de més de 50 persones que els acompanyarà per tal de donar el màxim suport a l’equip i gaudir d’aquesta experiència. Una mostra més del bon fer per part del Club de Pilota Parcent encapçalat pel seu president Moisès Ballester.

Equip de Parcent celebrant el campionat de lliga de llargues 2016. Foto: CPV Parcent
També cal destacar les formacions del CPV Benimagrell i CPV Agost. Tots dos compten amb grans jugadors que destaquen per damunt de la resta en els traures: Màlia de Vall Laguar, per part de Benimagrell, i Sergi Belda per Agost. A més, aquestes dues formacions compten amb l’experiència d’haver participat en anteriors edicions d’aquest campionat que de vegades val més que el jovent i l’ambició dels nous participants.
De roig l’equip de Benimagrell. Fotografia:CPV Benimagrell.

Per les informacions que podem veure últimament a les xarxes socials els equips estan preparant-se per afrontar aquesta competició que, donat el seu caràcter internacional, consta d’unes normes un tant diferents a la tradicional modalitat de les llargues.

Equip d’Agost celebrant la lliga a palma 2016. Fotografia: CPV Agost.

Seguirem informant, molts ànims i molta sort als nostres equips.

Cartell “VI Champions League Llargues – Bote Luzea”. Fotografia: CIJB.

Comparteix

Icona de pantalla completa