Diari La Veu del País Valencià
Sant Joan d’Alacant acull el concert de Joves de Compromís amb la presència de Manel
RedactaVeu / Sant Joan d’Alacant

La secció jove de la coalició Compromís ha organitzat a Sant Joan d’Alacant (l’Alacantí) un concert per a donar la benvinguda a la tardor que tindrà lloc aquest dissabte 24 a les 22h, després d’haver-se canviat l’hora de començament, que inicialment estava prevista per a les 23h.

Els catalans Manel, dels quals podeu llegir l’entrevista que va realitzar la Veu, i els valencians El Diluvi i Tardor seran els protagonistes del concert que segons expliquen Joves PV – Compromís a la seua web, suposarà l’inici del curs polític de l’organització.

La plaça de l’Ordana de Sant Joan d’Alacant és l’espai escollit per a aquesta celebració a la qual es podrà assistir comprant les entrades anticipades a 10 euros que podeu aconseguir online, en qualsevol oficina de Correus i en diferents punts de venda físics que podeu consultar al següent enllaç.

Imatge: Joves PV – Compromís.

Autobusos

A més, s’estan organitzant autobusos per assistir al concert des de diferents punts com la ciutat de València i les Hortes o la Marina Baixa, punxeu al següent enllaç per consultar la resta de dades sobre aquesta opció de transport.

Concurs

Joves PV – Compromís, també ha organitzat un concurs en què sortegen una nit a l’hotel Abril de Sant Joan d’Alacant, perquè “descanses després del concert, sol o acompanyat”, tal com expliquen en la publicació de Facebook. Per a saber quines són les condicions per a participar heu de visitar aquest enllaç on s’explica el procés. L’últim dia per a participar és el dijous 22 de setembre a les 18h i la persona guanyadora es sabrà eixa mateixa nit del 22.

Comparteix

Icona de pantalla completa