Diari La Veu del País Valencià
La Mostra Viva del Mediterrani es presenta aquest divendres a la Nau
RedactaVeu / València

La programació del festival Mostra Viva del Mediterrani 2016 es presenta, aquest divendres 23 de setembre, a la Nau de la Universitat de València. El certamen arrancarà divendres 7 d’octubre, a les 21 hores, al Palau de la Música de València i tindrà la seua coninuitat per diversos espais del cap i casal fins a diumenge dia 16, segons fonts de l’organització.

L’edició del 2016, que presenta un cartell cedit per Javier Mariscal, té com a lema ‘Cultura i conflictes a la Mediterrània’.

La Universitat de València és coorganitzadora de l’esdeveniment, que compta, per segon any, amb el patrocini de l’Ajuntament de València, la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.

La seu principal de la Mostra Viva del Mediterrani será el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, si bé estan previstes activitats en altres centres col·laboradors, com ara l’Octubre CCC, el MuVIM, l’IVAM, el Palau de la Música, Sant Miquel dels Reis, la Filmoteca Valenciana, l’Institut Français, la Fundació SGAE i l’Aragó Cinema, entre d’altres.

En la presentació de la programació intervindran el vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño; el director de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinosm i els membres de Mostra Viva del Mediterrani Vicent Tamarit, com a president; Maite Ibáñez, com a vicepresidenta, i Vicent Garcés, com a president d’honor.

Comparteix

Icona de pantalla completa