Diari La Veu del País Valencià
Les tronades afecten pràcticament tot el País Valencià intensament

EP / València.

Les pluges torrencials que aquest divendres afecten el País Valencià han deixat, de moment, fins a 83 litres per metre quadrat a Benafigos (l’Alcalatén) i molta calamarsa a la localitat de Vilafranca (l’Alt Maestrat), segons ha informat l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Així mateix, s’han acumulat fins a 81,8 litres per metre quadrat a Atzeneta del Maestrat (l’Alcalatén), 52 litres per metre quadrat a Traiguera (Baix Maestrat), 49 litres per metre quadrat a la localitat del Toro (l’Alt Palància) i 46,4 litres per metre quadrat a Morella (els Ports).

D’igual manera, les intenses pluges han acumulat a Vilafranca 43,9 litres per metre quadrat, 39.2 a Catí (l’Alt Maestrat), 36.4 a Vallibona (els Ports), 23 litres per metre quadrat a Castelló de la Plana (la Plana Alta) i 20,8 a Vila-real (la Plana Baixa).

A més, l’observador de Vilafranca ha comunicat que la tempesta ha deixat molta calamarsa a la localitat, segons Aemet.

Per la seua banda, a la demarcació de València, les tempestes també estan registrant una intensitat “molt forta”, ha advertit Aemet, que ha assenyalat que a Xiva (la Foia de Bunyol) en tan sols 45 minuts s’han acumulat fins a 41,8 litres per metre quadrat.

Sueca. Foto: @avametpred.

Imatge: @avametpred.

Comparteix

Icona de pantalla completa