Diari La Veu del País Valencià
II Festa Estellés a Guadassuar

RedactaVeu / Guadassuar.

El poble de Guadassuar (la Ribera del Xúquer) celebrarà divendres 30 de setembre la II Festa sopar Estellés on es pretén recordar i homenatjar el poeta valencià més important des d’Ausiàs March.

En aquesta segona edició s’espera una gran assistència de gent després d’observar el recolzament que tingué la primera festa. Per aquest motiu, la regidoria de Cultura ha proposat una sèrie d’actes que, enguany, tindran lloc a la Placeta de les Monges a partir de les 21:15 hores.

Així doncs, després del sopar de germanor, com és tradició en totes les festes que recorden el poeta de Burjassot, es farà el recital dels poemes a càrrec dels assistents i que, en aquesta vetlada, comptarà amb la participació del rapsode David Vid, qui delectarà el públic amb un recital dels poemes estellesians més coneguts i d’altres que ho són menys. I a continuació, Enric Casado i Mondu oferiran l’espectacle “Guitarres i dolçaines”, on el primer membre del grup aporta la veu i la guitarra mentre que el segon la dolçaina, Aquest concert tancarà l’acte.

De segur que paga la pena assistir a la festa. Les entrades es poden aconseguir al Centre Cultural. No dubteu.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa