Diari La Veu del País Valencià
L’Agrupació Socialista d’Oliva demana la dimissió de Ximo Puig

Redactaveu / Oliva.

L’Agrupació Socialista va decidir, a l’Assemblea realitzada ahir, per unanimitat, donar suport al secretari general del PSOE a l’estat espanyol, Pedro Sánchez, i demanar la dimissió del Secretari General del PSPV, Ximo Puig.

Segons aquesta agrupació, “ahir vam patir un dels processos més vergonyosos de la història recent del PSOE. Observàvem sorpresos com 17 membres de l’Executiva Federal presentaven la seua dimissió per fer fora el secretari general, Pedro Sánchez”.

“Va ser un “Colp d’Estat”, una usurpació d’un càrrec que havia segut escollit per la militància” indica Carlos Mengual, Secretari General del PSPV d’Oliva.

Els socialistes d’Oliva entenen que la intenció és que al procés de la investidura es vote l’abstenció i s’atorgue al PP la presidència del Congrés dels Diputats. “No entenem com intenten fer aquestes maniobres antidemocràtiques, per donar el Govern al PP de Bárcenas, Rita…” menciona Mengual.

Però encara va ser major sorpresa quan entre els 17 “colpistes” es trobava el secretari general del PSPV, Ximo Puig. “Ens vam quedar bocabadats, no ho entenia cap militant de la nostra Agrupació” explica el secretari general dels olivers.

Per tot això, la direcció d’aquest partit a Oliva va convocar una Assemblea Extraordinària per a prendre mesures al respecte la resolució de la qual, per unanimitat, va ser “demanar la dimissió immediata de Ximo Puig com a secretari general del PSPV-PSOE i de tota l’executiva, demostrar el nostre suport a Pedro Sánchez i mostrar a Oliva que no tots som iguals”.

A l’Assemblea assistiren més de 60 persones i totes pensaren el mateix: “La situació que hui ha ocorregut és vergonyosa i s’ha de fer alguna cosa”.

L’Assemblea va decidir que s’enviara la carta al secretari general, Ximo Puig, i també que es fera pública als ciutadans d’Oliva. “No consentirem que ens claven a tots al mateix sac. L’Agrupació d’Oliva vol fer públic, al seu poble, que no pensen en butaques i salaris, que no volen un pacte amb el PP i que no pensen en intents antidemocràtics per fer fora un secretari general” finalitza Mengual.

Comparteix

Icona de pantalla completa